Дичо се връща в D 2

  • 19 септември 2011 08:30

  • 3836
  • 0
Дичо се връща в D 2
©

Шест години след като се разделиха с гръмки скандали D2 отново излизат на сцена с Дичо. Големият концерт за 10-годишнината на групата ще прокънти на площадката пред Драматичния театър в Кюстендил, обявиха хора от общинската управа. От кметството специално уточниха, че грешка няма - към бандата ще се присъедини и Дичо.

Че е избран именно Кюстендил, никак не е случайно. От две години Митко Кърнев и хората му намериха суперподслон и атмосфера да творят в бившата резиденция на Бай Тошо “Ючбунар” над с. Богослов в Осоговския балкан. Междувременно записаха и най-ново парче, песента от филма Love.net - Cherry Tree (“Черешово дърво”). То се знае - композицията е писана специално за Града на черешите. Рокаджиите начесто опитвали от разкошните плодове - така и със съдържателното парче се отблагодарили на кюстендилци за безкористното им домакинство. Дори обещали парчето да даде заглавие и на новия им албум.

Какво точно ще покажат на юбилейния си концерт, засега не се знае, но никой не се съмнява, че ще очароват публиката. Началото на фиестата е в 20 ч в деня след празника на Независимостта - 23 септември. Това уточни главният организатор и посредник, режисьорът Лозен Йорданов. Събитието се пада и точно месец преди местния вот. “Дано в концерта не се промъкнат предизборни мотиви и акценти”, изразиха пред “Труд” надежда фенове на D2.

Последвайте канала на

Novini.bg
3836 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини