"Beach Boys" иска да се събере отново с фронтмена си

  • 08 юли 2013 20:59

  • 868
  • 0
"Beach Boys" иска да се събере отново с фронтмена си
©

Музикантите от групата "Beach Boys" искат да се съберат отново с фронтмена си Брайън Уилсън.

Изпълнителите на хита "Good Vibrations" настояват, че никога не са "уволнявали" Брайън, който се присъедини към бандата за турнето по случай 50-годишнината от основаването й и промоцията на новия й албум "That's Why God Made The Radio" миналата година. Те уверяват, че Уилсън просто не желае да участва в турнета на групата, предаде БТА.

"Не знам как възникна това противоречиво виждане за изгонването на Брайън, заяви Майк Лъв от групата пред в. "Дейли стар". Би ми допаднало да работя отново с него. Първоначално се предвиждаше турнето да включва 50 концерта, но броят им след това бе увеличен до 73. Тогава Уилсън възкликна: "Без повече концерти, моля". Затова след като изнесохме предвидените 73 концерта, се върнахме към първоначалния си състав, без неговото участие."

Майк притежава правата върху названието "Beach Boys" и се събра заедно с Брайън, Ал Джардайн и Дейвид Маркс за концертите по повод годишнината от основаването на бандата. Тя пя в Хайд парк в Лондон през уикенда, но Брайън не бе сред членовете й.

Майк обаче би искал да напише нови песни заедно с Уилсън, който е негов братовчед, бе главен композитор на песните на "Beach Boys" през 60-те години на миналия век и стои зад създаването на хитовете "Surfin' U.S.A" и "California Girls".

Последвайте канала на

868 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини