Фън шуй градинка ще радва Бон Джоуви

  • 09 май 2013 06:54

  • 3064
  • 0
Фън шуй градинка ще радва Бон Джоуви
©

Истинска ботаническа градина ще разхлажда музикантите от Bon Jovi часове преди първата им среща с българските фенове на стадион „Васил Левски” във вторник, пише Монитор.

Изобилие от зелени растения и дръвчета ще допринесат за фън шуй обстановката, на която изключително държи фронтменът Джон Бон Джови. Идилията на музиканта, чиято втора специалност е благотворителността, ще бъде допълнена от екомебели. На същия комфорт ще се радват Дейвид Браян (клавишни), Тико Торес (барабани) и Фил Ксенидис, който замества китариста Ричи Самбора до рестарта на турнето Because We Can в САЩ. Кетърингът на рокаджиите е обидно здравословен и почти безалкохолен.

В менюто им влизат предимно пресни плодове и салати, които ще полеят с качествено бяло вино. Всички ястия ще се приготвят на място от наши готвачи. Вместо изобилие от минерална вода звездите ще утоляват жаждата си с еликсира за здраво гърло Throat Coat Tea, забъркан по стара билкова рецепта. Не по-малка значимост петорката отдава и на „суперсилното кафе”, с което ще прави преглед на българския печат (изискали са минимум четири родни ежедневника за убиване на времето). Малко преди да поздравят за сефте БТ феновете, Bon Jovi ще получат платинен диск от представител на звукозаписната им компания „Юнивърсъл Мюзик България”. Поводът – космическият успех на What About Now, който само два месеца след пазарния си дебют стана платинен по продажби. Вече трети ден екип от 150 души гради колосалната сцена, чиято основа е 55 на 22 метра, а височината й достига 24.

Джон Бон Джови и китарната му чета искат силно кафе и българска преса.

Последвайте канала на

Novini.bg
3064 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини