Google Street View ни разхожда 400 хил. км

  • 12 октомври 2012 17:32

  • 1321
  • 0
Google Street View ни разхожда 400 хил. км
©

Щатската софтуерна компания Google обяви най-големият ъпдейт в историята на своята картографска услуга Street View що се отнася до количество нови снимки, пише inews.bg.

След актуализацията на масивите от снимки вече можем да направим виртуална разходка по цели 400 хиляди километра "нови" пътища, които са били заснети от колите на Google по целия свят, съобщава Softpedia.

Отделно е добавен и огромен обем от снимков материал, удвояващ броя на т.нар. "специалните колекции" в Street View. Така потребителите ще имат възможността да разгледат забележителности в редица държави, сред които са Макао, Сингапур, Швеция, САЩ, Тайланд, Тайван, Италия, Великобритания, Дания, Норвегия и Канада.

В същото време са добавени и специални колекции от нови места в Южна Африка, Япония, Испания, Франция, Бразилия, Мексико и др.

"Можете да разглеждате много от нашите нови места директно в Google Maps - в това число паркове, градски центрове, замъци и туристически атракции като Екатерининия дворец и манастира "Ферапонтов" в Русия, мемориалния комплекс "Чан Каиши" в Тайван или парка Стенли във Ванкувър.

Дори може да се разходите през градската джунгла в ботаническата градина Форт Канинг парк в Сингапур, без да ви се налага да напускате дома си", коментират от Google.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1321 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини