Офис служителка пречука скорпион (снимка)

  • 11 октомври 2012 11:31

  • 5527
  • 3
Офис служителка пречука скорпион (снимка)
© Булфото

Скорпион се появи в центъра на Харманли и паникьоса собственичката на офиса, където бе открит. Тя все пак се съвзела и успяла да го убие, а след това се обадила на 112. От там я посъветвали да се обърне към ветеринар. Насекомо е малко, с дължина 3 см., но тя помислила, че това е малкото, а някъде наблизо се намират и родителите му.

Ветеринар успокои развълнуваната жена, като и каза, че насекомото не е опасно за живота й и е от вида Карпатски скорпион, предаде Булфото. Собственичката предполага, че то е дошло с наводнението през февруари.

„Не знам дали този вид скорпиони са смъртоносни, но аз можех да умра от страх преди да разбера, че не са отровни”, пошегува се със себе си вече успокоената собственичка.

Последвайте канала на

5527 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.08.15 | 10:23

2
м даааамммм..... малоумието сред Бг-стадотоявно е достигнало невероятни висини. в България си живеят няколко вида скорпиони - винаги е било така. не са отровни - щях да пиша "за късмет не са отровни", но се замислих дали пък по-вярното не е "за съжаление не са отровни". хубаво ще е да се появи нещо, което да поизбие малко малоумници, че вече е срамота.....
a

2013.08.15 | 10:23

3
pepel ti na ezika.da ne si tur4in?

2012.10.11 | 19:50

1
Скорпионите принадлежат към тип членестоноги, клас паякообразни. Тоест не са насекоми, а първи братовчеди на паяците! България е част от ареала на вида Карпатски скорпион. Затова няма нищо необикновено в тази "новина".

Добави коментар

Водещи новини