Булката, която отслабна с 72 килограма

  • 07 октомври 2012 18:07

  • 15462
  • 3
Булката, която отслабна с 72 килограма
©

Фотографката Джулия Козерски едва намерила рокля за сватбата си заради наднорменото си тегло. След като минала под венчилото, булката решила да започне сериозна диета за отслабване.

Нарекла проекта си „Стаята на промените“. За целта тя започнала да се снима поетапно в пробните на магазините, докато обличала все по-малък размер дрехи.

„Отчаяно исках да променя живота си, но изобщо не предполагах, че ще отслабна толкова много – 72,5 кг за една година. Престанах да ям боклуци, започнах повече да се движа и да броя калориите– всичко, което се препоръчва като база за всяко отслабване. Ето че при мен даде резултат“ – споделя Джулия.

Разбира се, не всичко вървяло по мед и масло. На няколко пъти младата жена изоставяла диетата, неведнъж се изкушавала и си хапвала пица, но когато погледнела снимките си, отново започвала режима, пише The Daily Mail.

Джулия си обяснява добрия резултат с фотографиите, които запечатвали постепенния й прогрес и доказвали, че усилията й дават резултат. В началото тя се снимала само за себе си, после разбрала, че това мотивира и други жени да върнат самочувствието си, като отслабнат.

Козерски обаче не скрива и тъжните последици от отслабването, които се оказват неизбежни при мъже и жени разделили се с твърде наднорменото си тегло. Със снимките, които можете да видите в сайта й, тя предупреждава по свой начин хората да внимават какво правят с тялото си, както и това на своите деца .

Последвайте канала на

woman.bg
15462 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
човекът може да постигне всичко

2012.10.13 | 15:52

3
Браво!
Д-р Йозеф Менгеле

2012.10.08 | 23:05

2
Това дали може да се приложи при другарката Фидосова?!?!?!?!?!

2012.10.08 | 22:08

1
лесно се свалят,но после.....ако нямаш пари все едно нищо не си направил

Добави коментар

Водещи новини