Сет Макфарлън ще бъде водещ на следващите Оскари

  • 02 октомври 2012 10:17

  • 567
  • 0
Сет Макфарлън ще бъде водещ на следващите Оскари
©

Създателят на анимационния сериал Family Guy ("Семеен тип") и режисьор на тазгодишния боксофис хит "Приятелю, Тед" Сет Макфарлън ще бъде водещ на следващата церемония по връчването на наградите на "Оскар", пише "Ройтерс" и коментира избора на Академията като опит за привличане на по-млада аудитория.

В изявлението той казва, че ще направи всичко възможно да отговори на нивото, зададено от другите преди него и ще се постарае те никога да не разберат за шоуто Comedy Central Roast, където известни личности са подлагани на неудобни въпроси и което той на няколко пъти е водил, пише dnevnik.bg.

Разностранната кариера на Макфарлън включва още изяви като сценарист, продуцент и изпълнител, като последното дори му носи две номинации за "Грами". Като аниматор той е работил по хитови поредици като "Лабораторията на Декстър", "Джони Браво", "Флинстоунс", "Крава и пиле".

През последните церемонии изборът на водещи донесе предимно проблеми на Академията: през 2011 г. актьорите Джеймс Франко и Ан Хатауей бяха определени от критици и зрители като напълно неподходящ тандем, а през настоящата Били Кристъл се появи за пореден път в ролята на водещ заради отказа на Еди Мърфи. Той се оттегли след като мениджърът му беше уволнен от подготовката за събитието поради хомофобско изказване. Въпреки че нямаше особени критики към Кристъл, мнозина приеха церемонията от февруари за старомодна.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
567 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини