Кийра Найтли отказва да е домакиня

  • 19 септември 2012 10:32

  • 1986
  • 0
Кийра Найтли отказва да е домакиня
©

Въпреки слуховете, че Кийра Найтли се кани да си вземе сериозен творчески отпуск след като мине сватбата ѝ, самата актриса разкри, че няма никакво намерение да се превръща в домакиня и майка, която не излиза от дома си.

27-годишната актриса, чиято последна роля е на Ана Каренина, признава, че я занимават мисли за майчинството на фона на предстоящата ѝ сватба с рок музиканта Джеймс Райтън, с когото се сгодиха през май, пише inews.bg.

"Не искам да се отричам от женската си същност, но не искам да бъда и майка, която си стои у дома", заяви тя пред сп. Vogue. "От друга страна човек би трябвало да може да прави това, както и мъжете междувпрочем, без да получава подигравки", казва актрисата, макар че е убедена, че тя ще бъде от работещите майки.

Всъщност в момента Кийра повече се притеснява за други въпроси като например къде да прекара първата си Коледа като сгодена жена.

Обикновено прекарва празниците с родителите си и с брат си, но може би тази година ще предпочете Райтън и неговото семейство.

"Вече не е "аз", а това голямо "ние". Семейството ми досега включваше четирима и всичко беше много просто. Сега се разделя на различни части. Не мога да си представя как майка ми ще ни пусне", споделя Кийра.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1986 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини