Тези фатални грешки съсипват любовта

  • 29 август 2024 10:24

  • 427
  • 1
Тези фатални грешки съсипват любовта
© pixabay

Любовта е сложно нещо, а как ще реагирате, ако дори и във връзка често допускаме фатални грешки, които разрушават взаимоотношенията ни?

Често хората искат да знаят как да живеят в този свят правилно и да изграждат здрави взаимоотношения. Както се оказва, за да изградите здрава връзка с някого, трябва да избягвате редица грешки.

Те могат да навредят на една връзка, а причината им се крие в това, че жената е несигурна, пише jenata.blitz.

Този ден е за наслада във всички нюанси на земния живот, неговите цветове, звуци и аромати

Според американския експерт по връзките и психолог д-р Джон Готман, несигурността може да накара човек във връзка да бъде емоционално дистанциран или прекалено ревнив, което може да създаде дистанция.

Какви други сериозни грешки има в отношенията мъж-жена?

- постоянно търсене на одобрение от партньор. Това може да затрудни връзката за вашия партньор, защото той ще почувства, че е отговорен за щастието на жената. Една жена трябва да разбере, че е ценна такава, каквато е;

- опит за промяна на себе си в името на партньора;

- избягване на конфликти. Ако действате по този начин, тогава проблемите могат просто да бъдат скрити и благодарение на конфликтите разбирането може да се подобри;

- желанието да контролирате живота на партньора.

Друга грешка е пренебрегването на грижата за себе си. Ако не обръщате внимание на вашите нужди, това може да ви направи по-малко щастливи, което може да се отрази негативно на връзката ви. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
427 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Новини бг

2024.08.29 | 10:53

1
ВЗЕМЕТЕ СПЕЦИАЛИСТ ДА ИЗЛЕКУВА ПСИХИЧНО БОЛНИЯ ИЗРОД МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-КАТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР! ИЛИ ГО БЛОКИРАЙТЕ, ДА ХОДИ В ДНЕС БГ....ТАМ ДА СИ ПИШЕ ШИЗО ЛАЙНАТА!

Добави коментар

Водещи новини