Чък Норис се нахвърли върху Обама (видео)

  • 05 септември 2012 11:26

  • 3450
  • 2
Чък Норис се нахвърли върху Обама (видео)
©

Казват, че Чък Норис не може да предсказва бъдещето. Бъдещето по-добре да прави това, което Чък Норис казва.

В този ред на мисли президентът на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият определено трябва да се страхува, не само за заемания от него в момента пост, но и за живота си.

Защото в открито съобщение повелителят на всички божества в познатата ни вселена разкрива, че Обама не му е никак, ама никак симпатичен, пише inews.bg.

Според Чък Норис, ако настоящият президент на САЩ бъде преизбран през ноември, то Америка я очакват поне 1000 години, изпълнени с тъмнина.

В две минутното си "хранително" послание, публикувано в официалния Youtube канал на актьора легенда, въпросният участва със своята половинка Джина.

"Ако се вгледаме в историята, нашата велика страна и свободата ни са застрашени. На ръба сме държавата, която познаваме и обичаме, да бъде погубена завинаги. Освен ако не променим хода на събитията и пътят, по който е поела тя", е част от споделеното в посланието.

Основната цел на пропагандната провокация е да бъдат вдъхновени 30-те милиона евангелисти, които според семейство Норис не са гласували срещу Обама през 2008 г.

В съобщението Чък цитира Роналд Рейгън, говори за семейните ценности и опасността социализма да завладее САЩ.

Така де, Обама е повече от необходимо да бъде нащрек, защото както е добре известно, няма теория на еволюцията, а списък със същества, които Чък Норис позволява да живеят.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3450 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Цветко

2014.01.03 | 11:03

2
Чудя се Мит Ромни колко ли гущерчета е кихнал на семейство Норис?! : )

2012.09.05 | 12:36

1
Или обратното

Добави коментар

Водещи новини