В неделя Бургас избира своята кралица на красотата

  • 24 юни 2024 11:18

  • 363
  • 0
В неделя Бургас избира своята кралица на красотата
©

Най-красивото и най-бляскаво събитие в Бургас ще се проведе след броени дни. Домакин на надпреварата, в която се впускат 16 ослепително красиви девойки от морския град, отново ще бъде летния театър.

Тази неделя /30 юни/ на бляскава церемония ще бъде коронована най-красивата жена на Бургас в конкурса „Кралица на Бургас“ 2024 г. Канят се всички жители и гости на Бургас да станат част от конкурса за красота и да изберат своята фаворитка, която да грабне титлата „Лице на публиката“. Входът е свободен, а събитието е с начален час 20.00 ч.

Конкурсът за красота, по традиция, ще подари един бляскав шоу спектакъл за своята публика. Той се провежда за 14-а поредна година. Престижно жури от популярни лица ще изберат новата носителка на титлата, която ще представи морския град на конкурса Мис България 2024 г., който ще се проведе през есента в столицата. Всяка една от участничките ще има възможност да се представи по най-добрия начин и да предаде своята енергия на публиката благодарение на прекрасната хореография, специално създадена за конкурса Кралица на Бургас 2024 г. от талантливата Нели Вакъфова. Нели е част от екипа на конкурса още от самото му създаване. Тя е позната на широката публика и с други свои таланти, а именно като изпълнител на свои авторски хаос парчета, с които е радвала публиката през годините.

След детронацията: Коя е новата Мис България?

Тази година, освен с прекрасната хореография, която е създала за конкурса, Нели ще зарадва публиката с новото си музикално парче, което ще бъде представено за първи път пред публика. Други талантливи изпълнители от Бургас, които също ще зарадват публиката на Крали на Бургас са обичания Стефан Илчев и жената с ангелски глас, талантливата прима Веселина Тодорова.

Организаторите на конкурса „Кралица на Бургас“ 2024 г. обещават събитието и този път да бъде една истинска феерия от женственост и блясък, да подчертае красотата на младостта и грациозността на участничките. Екипът от професионалисти, който участва активно в подготовката на красивото събитие, обещава за пореден път, да подари на жители и гости на морския град вълнуващо изживяване. Невероятно талантливата Теодора Калчева и нейния прекрасен екип ще се погрижат за грима на участничките в конкурса, а прическите ще бъдат дело на Тодор Тодоров и неговия екип, които винаги са творили невероятни визии и са умеели да подчертават женската красота. Основен дизайнер на конкурса е обичаният от всички дизайнер Стоян Радичев, чиито тоалети ще заблестят на бургаската сцена.

Последвайте канала на

Novini.bg
363 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини