Астрологът Мира Кунева: Звездната карта показва голяма вероятност за кабинет

  • 12 юни 2024 14:45

  • 3064
  • 2
Астрологът Мира Кунева: Звездната карта показва голяма вероятност за кабинет
© Булфото

Политическите карти са раздадени, стои въпросът как са се подредили планетите и в чия полза.

"От 2024 г. до пролетта на 2025 г. в картата на България има трудни Уранови влияния, водят до непредсказуемост и несигурност. Поради това имаше много изненади, че била ниска избирателна активност; че "Величие" влезли в парламента, но това са типични за Уран проявления - една непредсказуемост. Ситуацията беше астрологически погледнато напълно логична", каза астрологът Мира Кунева пред Bulgaria ON AIR.

Според нея председателят на "Величие" е земен тип, който е упорит и целеустремен.

"Планетите винаги трябва да са ти добре наредени, за да постигнеш нещо по-голямо в живота. Аз погледнах Николай Марков и бях силно впечатлена, че той е с три планети в Телец и с Луна в Козирог. Той е силно земен тип, представител на земната стихия. По принцип, нашите политици са били Близнаци, въздушни зодии. Имали сме и огнени зодии.

Астрологът Петър Петров: Новата 2024 г. ще донесе тотална трансформация на всички нива

Толкова силно земен човек от много години в политиката не е имало. Земните хора са прагматични, имат си определени цели, те са концентрирани върху това, което искат да постигнат, не се разсейват, не са гъвкави, упорито си ходят по целта", допълни Кунева.

По нейни думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вероятно е имал доста трудности преди изборите.

"Има голяма вероятност да се състави кабинет до края на месеца. При Бойко Борисов това е илюстрация. В неговия хороскоп има добри влияния, но Юпитер още не е достигнал Слънцето му. При него до май на 2025 г. Юпитер ще бъде даващ му възможност да уреди свои желания и цели. 

В тази карта не всичко е много спокойно, най-вероятно преди самите избори е имал доста проблеми за решаване. Освен помощта от Юпитер, има да се справя и със Сатурн, което не е много лесна задача", коментира астрологът.

Ситуацията в ЕС е сходна с тази в България, смята Кунева.

"Който и да направи правителство, от септември до декември ще се справя с доста сериозни проблеми. Ситуацията есента няма да е никак лесна. Горе-долу е същото в ЕС, както в България - има Уран в труден аспект с Марс в картата си. По същия начин до лятото на 2025 г. носи много предизвикателства, стрес и несигурност в ЕС. Предполагам, че ще го минат и през 2026 г. има доста добри влияния", посочи още астрологът.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3064 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.12 | 23:43

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.06.12 | 19:25

1
Едно показва звездната карта, друго е да тълкуваш астросоциологична звездна карта по точен час на събитието- гласуване на кабинет. така че писанията на оракула не могат да се приемат за сериозни.

Добави коментар

Водещи новини