Лана Дел Рей вече рекламира и "Ягуар"

  • 24 август 2012 13:24

  • 2255
  • 0
Лана Дел Рей вече рекламира и "Ягуар"
©

Не е лошо да си Лана Дел Рей в наши дни. Малко след като даде лицето си за есенната рекламна кампания на модната марка H&M, сега американската поп звезда ще рекламира и новия модел на "Ягуар" F-Type, писа "Холивуд рипотертър".

Изтънчената кола с двуместно купе ще направи световния си дебют на мотошоуто в Париж следващия месец, пише dnevnik.bg.

Снимките с Лана Дел Рей, които рекламират автомобила, обаче не съдържат самото превозно средство. На едната певицата е с красива шапка за слънце и с множество тежки златни бижута, излизайки със съблазнителен поглед от басейна.

На другата фотография тя позира на лятно канапе, поставено на открито.


Световният бранд директор на луксозната автомобилна компания "Ягуар" Ейдриан Халмарк казва, че изборът им се е спрял върху певицата, тъй като тя и колата имат много общо.

"Привлекателността на "Ягуар" до голяма степен се дължи на двойнствеността му", пише Халмарк в изявление. "Колата притежава уникална смесица от автентичност и модерност, които са и двете качества, които смятаме, че споделят с Лана в професионалните й постижения."

По ирония на съдбата дебютният албум на певицата под псевдонима Лана Дел Рей, зад който стои Лизи Паркс (която има издаден албум под истинското си име от преди това), бе определен от мнозина в музикалните медии като произведен изкуствено опит за вкарване на носталгията по поп културата на 60-те години.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2255 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини