Нина Добрев влиза във ВИП Брадър?

  • 22 август 2012 10:50

  • 2017
  • 1
Нина Добрев влиза във ВИП Брадър?
©

Тази година продуцентите на най-гледаното риалити шоу у нас определено залагат на звезден ПР. След като Нико Тупарев и екипът му обявиха, че водят преговори с една световна звезда, която по всяка вероятност е Памела Андерсън, то сега се зачекна името и на родната гордост Нина ДобревНина Добрев Нина Добрев (на английски: Nina Dobrev; родена като Николина Константинова Добрева) е българска и.

Оказа се, че Тупарев водил упорити преговори със звездата от "Дневниците на вампира". Това писа светското издание "Блясък" в новия си брой. Според изданието агентите на Добрев имали строги изисквания, за да пуснат красавицата в родното шоу.

Засега те не изявили претенции кой да се грижи за макиажа на актрисата или какво да консумира по време на престоя в Къщата. Със сигурност обаче почитателите на Нина няма да я видят да се разхожда гола или под душа в шоуто.

Припомняме, че Нина посети България преди известно време. По неофициална информация звездата дойде за да види баба си.

Борислава Борисова
2017 1

Коментари 1

Добави коментар
Stan

2012.08.23 | 09:38

1
Това никога няма да стане. Момичето е възпитано толкова добре, че никога няма да избере да участва в такава простотия. Дори да е американския вариант.

Добави коментар

Водещи новини