Хората, предопределени да бъдат заедно, са свързани с невидима кармична нишка

  • 20 декември 2023 12:40

  • 2771
  • 3
Хората, предопределени да бъдат заедно, са свързани с невидима кармична нишка
© Freepik
Слушай новината Слушай новината

Чували ли сте някога твърдението, че ако ви е писано да бъдете с някого, рано или късно ще го срещнете? Сякаш между хората е опъната невидима кармична нишка, която преминава от едно сърце към друго.

Не са рядкост случаите, когато двойките се разделят и създават нови семейства, но все още се привличат един друг.

Не можеш да избягаш от съдбата, както се казва.

Хората, които са предопределени да бъдат заедно, са свързани с невидима нишка. Според едно популярно вярване в Азия тя се нарича още "червената нишка на съдбата".

Според една китайска легенда млад мъж на име Ико, чийто родители починали, докато той бил още много малък, бил преследван от постоянни неуспехи в личния си живот. Тези, които обичал, не го харесвали, а онези, които го обичали, не се харесвали на Ико, пише "Обекти".

Един ден, докато пътувал, той срещнал странен старец с огромна торба. Той седял на стъпалата на един храм и на лунна светлина четял „Книгата на мъртвите“, написана с неразбираеми йероглифи.

Старецът казал на тъжния младеж, че всички хора, които са предопределени един за друг, са свързани с червена нишка, и че в момента неговата годеница е едва на три години. Ето защо търсенето на любовта му няма да се увенчае с успех, докато тя не порасне.

Ико потърсил детето и останал изненадан: то било дъщеря на едноока жена. Било много мръсно и нечистоплътно. Ико изпратил слугата си да го убие, но той единствено успял да го рани в челото.

След 14 години Ико се оженил за едно красиво момиче с белег на челото. Както се оказало - това било пораснало момиче, което Ико се опитал да убие.

Ето каква е връзката между рождената ви дата и тази на любимия

Традицията повелява, че хората, които са предопределени един за друг, са свързани с червена невидима нишка, омотана около глезените им. За нея няма пречки или обстоятелства. Тя може да се разтяга или свива, но никога не се къса - въпреки времето и разстоянието. И се скъсява ден след ден, докато хората, които са предопределени да бъдат заедно, се срещнат.

Между другото, подобна легенда съществува и в Япония. Само че в тяхната версия червената нишка на съдбата свързва не глезените, а кутретата им.

Невидима червена нишка свързва тези, на които е писано да се срещнат, независимо от времето, мястото или обстоятелствата. Тя може да бъде опъната или заплетена, но никога не се къса.

Както виждате, тази кармична нишка наподобява нашето понятие за сродна душа. Единствената разлика е, че може никога да не срещнете с нея, докато червената нишка на съдбата рано или късно ще ви отведе при любимия човек.

В края на краищата вие сте буквално свързани един с друг. Фактът, че тези нишки не са видими, не означава, че не съществуват.

Ето как вървим през света - свързани с невидими червени нишки с онези, с които просто трябва да се срещнем.

Понякога тя се заплита до неузнаваемост или се опъва толкова много, че ни се струва, че ще скъса. Но знайте – това никога няма да се случи. По един или друг начин вашата сродна душа ще си проправи път към вас през годините и разстоянията. Нищо няма да я спре или да я отклони от пътя ѝ.

Дори да сте напълно различни и да живеете на различни континенти, все някога ще се срещнете. Червената нишка ще стане толкова къса, че буквално ще се "сблъскате един с друг". В този момент ще разберете без думи, че цял живот сте търсили и чакали този човек.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2771 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Георги Илиев Митев

2023.12.20 | 14:59

3
Властова и парична нишка .

2023.12.20 | 14:49

2
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.12.20 | 14:15

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини