Български артисти се обединяват в подкрепа на фонда „За децата на герои"

  • 13 декември 2023 09:29

  • 738
  • 1
Български артисти се обединяват в подкрепа на фонда „За децата на герои"
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Български артисти се обединяват в подкрепа на фонда „За децата на герои". На 21 декември, на софийска сцена излизат Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Ерсин Мустафов от Jeremy?, Александър Славчев, Маги Алексиева-Mey, Младен Димитров-Mr. Moon, съобщават организаторите.

Всички артисти участват благотворително, а домакините от One more park bar предоставят безвъзмездно клуба, като пълната стойност на билетите отива за фонда. От три години фондът подпомага 25 деца на медици и учители, починали от ковид в първите вълни на пандемията. Децата получават стипендии по 500 лв. месечно – 6000 лв. годишно. Целта е да се подпомага финансово тяхното образование и развитие, докато навършат пълнолетие.

За целия период на съществуване на кампанията са изплатени 816 стипендии на обща стойност 408 000 лева, изцяло от дарения.

Малко над 50 000 лв. са събрани до момента за 2024 година. Тази сума е недостатъчна, за да се осигури съществуването на фонда, уточняват от фонда „За децата на герои".

Последвайте канала на

Novini.bg
738 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.13 | 09:51

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини