Жената на Цветанов танцувала на концерта на Лейди Гага

  • 17 август 2012 08:44

  • 1769
  • 3
Жената на Цветанов танцувала на концерта на Лейди Гага
©

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа гледал засрамено по време на цветистите ругатни на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в по верме на концерта й в София. Това призна самия вътрешен министър пред БТВ.

Заедно със съпругата си той отишъл на концерта заради голямата си дъщеря. Момичето е на 17 години и искало да отиде с приятелки, но Цветанов държал да бъде до нея по време на шоуто. Тя е достатъчно голяма, но въпреки това преценихме, че е добре да сме там. Жена ми потанцува на песните на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в, аз се въздържах, каза най-големият фен на Веселин Маринов. Беше едно невероятно шоу, провокативно, но на моменти прехвърляше границата, каза Цветанов. Помолен да направи съпоставка с Веселин Маринов той отсече, че подобен паралел е невъзможен не само заради възрастта, но и заради стила на песните.

Последвайте канала на

Novini.bg
1769 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
666

2012.08.19 | 09:20

3
Що пък да не танцува?!?
Селянчето

2012.08.19 | 09:20

2
Тук-а бъка от невменяеми глупаци. Може да е жена на министър, може да е подвластна на етикет, но преди всичко е човек и е отишла да се забавлява бе , ей!К'во да прави там, да плете дантели ли?
Аууууууууууууу,

2012.08.19 | 09:20

1
танцувала......,аууууууу, тя сигур и в заведението с двете нули влиза..ц ц ц ц, как може, бе, срам..... Какво от това, че са били на концерта, хора са, нормално е да бъдат където им харесва?! Айде сега да погледнем и под чаршафите им!!!

Добави коментар

Водещи новини