Кристали за привличане на изобилие в живота

  • 28 ноември 2023 15:47

  • 1658
  • 0
Кристали за привличане на изобилие в живота
© Pixabay

В живота си трябва да се приведем в съответствие с енергията на изобилието. Изобилието означава различни неща за различните хора.

Има безкрайно поле от възможности за проявяване на нашите желания. Въпреки това, ако нашата собствена енергия вибрира на по-ниски честоти като страх и съмнение, няма значение колко сме фокусирани върху визуализирането на нашите мечти или определянето на намерения, изобилието не може да намери пътя си към нас. Трябва да се научим да се доверяваме на себе си и на Вселената.

1. Зелен опал

Зеленият опал е чудесен кристал за поставяне на намерения и засаждане на семена за ново начало. Много силен пророчески камък, който се програмира лесно, както с положителни, така и с негативни вибрации.

Балансираната и успокояваща енергия на този кристал ви помага да се освободите от страха и съмнението при засаждане на семена от изобилие. Вместо да се притеснявате кога и как мечтите ви ще се превърнат в реалност, опитайте се да се чувствате добре там, където сте в живота си в момента. Намерете радост тук и сега и поддържайте вибрацията си на нужната честота.

След като сте задали намерения и визуализирате желания резултат, фокусирайте се върху текущата емоция, за да почувствате, че цялото изобилие, което искате да проявите, вече е ваше. Помага за установяване на съзнателна връзка с висшите измерения и съществата, които ги обитават.

2. Жълт авантюрин

Авантюриновите кристали съдържат кварц, което им дава уникална способност да повишават енергията. Това е изключително полезно при работа върху проявлението на мечтите ви, тъй като авантюрин в комбинация с всякакви други кристали могат да дадат допълнителна сила за проявяване на мечтите ви.

Жълтият кристал авантюрин помага за активиране и балансиране на слънчевия сплит, който е чакрата, от която произтича вашата лична сила. Само когато чакрата на слънчевия сплит е активирана, изобилието може да тече свободно в живота ви. Жълтият кристал авантюрин ви напомня за важността на самочувствието и самооценката за проявяване на желанията на сърцето.

Използвайте го, за да си изградите положителна нагласа, добро здраве и независимост. Увеличава способността за съзидателна визуализация. Притежава директен канал към земната енергия и помага да се балансирате. Някои го препоръчват и като добър талисман в хазарта.

3. Син апатит

Този пленителен син кристал ви напомня, че за да привлечете изобилието, трябва да промените мисленето си от липса към изобилие. Вместо да се наказвате, мислейки, че сте пропуснали някои големи възможности в живота си, опитайте се да си представите безграничните възможности, които Вселената има за вас.

Синият апатит ви напомня, че изобилието е ваше рождено право и че има невероятни възможности, които ви очакват да ги грабнете. Работата с този кристал засилва апетита ви за живот и ви изпълва с мотивацията да предприемете действия, за да превърнете мечтите си в реалност.

Предизвиква желание да се освободите от ненужни хора, предмети или аспекти от живота. Увеличава свръхсетивните способности и творческия импулс.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1658 0

Водещи новини