Шефът плаща: 1200 служители и техните семейства посетиха Дисниленд

  • 01 ноември 2023 10:49

  • 1361
  • 1
Шефът плаща: 1200 служители и техните семейства посетиха Дисниленд
© Getty Images

Шефът на хедж фонд Кен Грифин плати на повече от 1000 служители на Citadel и Citadel Securities и членове на семействата им да отидат в Disney в Токио в чест на скорошните годишнини на компаниите, пише Busines Insider.  

Приблизително 1200 присъстващи, включително около 300 деца, получиха билети за Walt Disney World Tokyo, включително Tokyo Disneyland и DisneySea, и видяха музикални изпълнения на Maroon 5 и Калвин Харис, каза компанията пред Insider. Bloomberg първи съобщи новината.

Присъстващите на тържеството, проведено на 27-29 октомври, дойдоха от шест от офисите на компаниите в Азиатско-тихоокеанския регион: Хонконг, Сингапур, Сидни, Шанхай, Токио и Gurugram.

Основателят на Citadel Грифин, чиято стойност е 35,4 млрд. долара, според индекса на милиардерите на Bloomberg, покрива разходите за пътуване, хотели, храна, билети за Disney, развлечения и грижи за деца, каза компанията. 

Грифин говори на честването на годишнината в събота, преди да представи Maroon 5.

Първият австралийски "Дисниленд" може да е край Мелбърн

„Днес наборът от таланти, които събрахме, е просто удивителен. Създадохме не една, а две фирми в челните редици на индустрията. Заедно си представихме и изградихме бъдещето на финансите“, каза той.

Събитието почете 30-годишнината на Citadel през 2020 г. Служителите на компаниите от САЩ, Канада и Европа отбелязаха 20-ата годишнина на Citadel Securities през 2022 г. с пътуване до Disney World и Universal Studios, както и с концерт на Coldplay, но ограниченията поради COVID-19 в части от Азия попречиха на много служители от APAC да присъстват.

Приблизително 10 000 души, включително 2500 деца, присъстваха на миналогодишното събитие, което Грифин също организираше.

Последвайте канала на

Novini.bg
1361 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.01 | 14:30

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

Добави коментар

Водещи новини