"Благодаря ти, че напусна живота ми"

  • 28 септември 2023 11:00

  • 21104
  • 1
"Благодаря ти, че напусна живота ми"
© Pexels
Слушай новината Слушай новината

Всяка жена, която в момента страда по загубената връзка, по човека, който я е наранил и която си мисли, че никога повече няма да бъде щастлива, трябва да прочете това:

Благодаря ти, че напусна живота ми, защото така разбрах колко съм била сляпа, заблудена, как съм се заблуждавала, че това е истинската и голяма любов.

Благодаря ти, че напусна живота ми, защото най-накрая разбрах, че си ме манипулирал, че всъщност никога не си ме обичал истински, а си искал само да ме държиш като свое притежание, свой трофей.

Благодаря ти, че напусна живота ми, защото сега мога да бъда каквато поискам, мога да повярвам в себе си и да намеря отново пътя към собствената си същност, за да бъда щастлива.

Пет вербални агресии във връзката, които може би не възприемате като такива

Благодаря ти, че ме разочарова толкова пъти, защото така раздялата беше по-лесна, помогна ми да сваля розовите си очила и да видя истинската ти същност.

Благодаря ти, че никога не повярва в мен, защото сега знам, че трябва да намеря човек, който истински да се гордее с успехите ми, да ме подкрепя в провалите ми и да ме насърчава да се развивам.

Благодаря ти, че вечно ме критикуваше и никога не ти бях достатъчна, защото сега знам, че най-ценното е да имаш до себе си човек, който да има нужда точно от теб, който да идва навреме, да спазва обещанията си, да не те сравнява с другите жени и да му бъдеш достатъчна, пише "Обекти".

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
21104 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.28 | 12:05

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg

Добави коментар

Водещи новини