Зукърбърг към Мъск: Ще се съсредоточа върху състезанието с хора, които приемат спорта сериозно

  • 16 август 2023 11:40

  • 872
  • 0
Зукърбърг към Мъск: Ще се съсредоточа върху състезанието с хора, които приемат спорта сериозно
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Марк Зукърбърг заяви, че Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, "не е сериозен" за това да се бие в клетка с него. Двубоят между двамата едва ли ще се състои.

"Илон първо не потвърди датата. След това заяви, че се нуждае от операция и сега моли да направи тренировка в задния ми двор вместо това", написа главният изпълнителен директор на Meta в социалната платформа Threads.

"Ако Илон някога стане сериозен и поиска да организираме двубой - официално събитие, той знае как да се свърже с мен. В противен случай е време да продължа напред. Ще се съсредоточа върху състезанието с хора, които приемат спорта сериозно", допълни Зукърбърг.

39-годишният Зукърбърг по-рано беше предложил битката на 26 август, но каза, че 52-годишният Мъск не е потвърдил.

Мъск и Зукърбърг ще се бият на фона на Древен Рим

Междувременно Мъск, заяви, че е предложи двамата да се изправят един срещу друг на Колизеума, допълвайки, че е получил зелена светлина от министъра на културата на Италия. По-късно той каза, че би отишъл и до дома на Зукърбърг, за да го "набие".

Според Мъск шефът на Meta отхвърлил предложенията, защото "трябвало да пътува". Освен това той искал боят да се организира единствено от UFC.

Мъск: Боят със Зукърбърг ще бъде излъчван в X, приходите ще отидат за благотворителност

Това не е изненадващо, предвид очаквания резултат от реален двубой между двамата. Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, не е във форма, няма време да тренира и отделя доста време на начинанията си със SpaceX. Марк Зукърбърг обаче тренира джиу-джицу от години и дори спечели златен медал на турнир по бойни изкуства в Калифорния през май.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
872 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини