Мъск и Зукърбърг ще се бият на фона на Древен Рим

  • 12 август 2023 15:12

  • 1157
  • 1
Мъск и Зукърбърг ще се бият на фона на Древен Рим
© Getty Images архив
Слушай новината Слушай новината

Двубоят между Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, и Марк Зукърбърг ще се състои на фона на Древен Рим. Това написа основателят на "Тесла" в социалните мрежи.

Той заяви, че избраното място е епично и декорът ще е специално подбран, за да пресъздава епохата на гладиаторите.

Мъск и Зукърбърг все още не са съобщили кога ще се проведе събитието, но на място ще бъдат поставени камери, за да предават на живо както в Twitter, познат вече като X, така и във "Фейсбук".

Мъск: Боят със Зукърбърг ще бъде излъчван в X, приходите ще отидат за благотворителност

В началото на тази седмица бе оповестено, че евентуалната битка в клетка между Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, и Марк Зукърбърг може да се проведе на 26 август.

Мъск добави, че е разговарял с премиерът на Италия Джорджа Мелони Джорджа Мелони Джорджа Мелони е италиански политик и журналист, министър-председател на страната от 22 октомври и министъра на културата Дженаро Санджулиано и те са дали съгласието си за "епичната локация" на битката. Тя ще бъде организирана от фондациите на Мъск и Зукърбърг, като всичките постъпления ще отидат за ветераните.

Мъск публикува в профила си в Х снимка, на която е вдигнал малкия си син във въздуха и под нея написа: Упражнявам бойните си умения с моя личен спаринг партньор.

До евентуалната битката, в която ще се използват смесени бойни изкуства, се стигна, след като през юли Meta (компанията - майка на Facebook, Instagram и Whatsapp) представи новата си социална мрежа Threads, предава Дарик. Тя имитира добре познатата платформа Twitter, която Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, придоби преди малко повече от година. Мъск заплаши Зукърбърг и със съд.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1157 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
7777

2023.08.12 | 17:11

1
Шлякатарници

Добави коментар

Водещи новини