Мъжете разкриват какво точно искат в леглото

  • 23 юли 2023 07:16

  • 2308
  • 0
Мъжете разкриват какво точно искат в леглото
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Някога питали ли сте се какви мисли и желания се въртят в мъжкия мозък? Разбира се, че сте се чудили и със сигурност не е било никак лесно да намерите отговор на този въпрос. Твърди се, че мъжете не са чак толкова сложно устроени същества и е лесно да разкрием базовите им нужди и желания, но дамите най-добре знаят, че няма нищо просто и лесно, когато става въпрос за мъж, който има силата да ни подлуди, пише Edna.bg.

Темата за нещата, които се случват под завивките е повече от любопитна и със сигурност ни се иска да имаме повече вътрешна информация, за да знаем как да задоволим партньора си.

Е, днес ще ви разкрием няколко мъжки признания именно по тази тема - ето какво харесват и искат те от преживяванията в леглото.

Редовен секс

Колкото по-често, толкова по-добре. Мъжете обичат секса, но обожават редовния секс. Мъжът може би не винаги е в настроение за изпълнения под завивките, но никога не би пропуснал такава възможност.

Продължителен секс

Да, те се радват на доброто старо "да го направим набързо", но всъщност предпочитат да се наслаждават колкото се може по-дълго на акта, особено ако са с подходящата жена.

Искат да се наслаждаваш

Те се чувстват длъжни да те задоволят и искат да се чувстваш добре, точно толкова, колкото и самите те.

Осем любопитни факта за целувките

Не искат да симулираш 

Мъжете определено не харесват тази способност на жените да се преструват, че достигат връхната точка. По-добре е да ги насочваме, а не да се преструваме.

Обръщай внимание на тялото му

Мъжете са като ловци, които оглеждат своята плячка, но истината е, че и самите те искат да се почувстват оценени и да видят, че оценяваме начина, по който изглеждат.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2308 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини