100 Кила победи хакерите, които го изнудваха

  • 27 април 2023 09:39

  • 1546
  • 7
100 Кила победи хакерите, които го изнудваха
© Булфото (архив)

Рапърът 100 кила постигна победа срещу хакерите, които го изнудваха. Преди няколко дни ви разказахме как профилът му в Инстаграм беше хакнат, а извършителите искаха биткойни за да му го върнат.

Профилът на Явор Янакиев в Инстаграм вече е под контрола на рапъра и неговия екип. А снимките и клиповете на жена, демонстрираща луксозен начин на живот, които бяха качени от хакерите, вече са в историята.

„Общо взето всичко е наред, всичко е в рамките на нормалното. Ние сме собственици на профила и продължаваме да го поддържаме. Като на всички мои последователи, както и на новите, ще им кажа, че сме се погрижили да имаме строга и готина програма, с която да задържаме вниманието в профила на всички, като и продължаваме да комуникираме с абсолютно всички потребители за да можем да знаем, че връзката е топла и че няма ботове“, каза пред bTV рапърът.

100 Кила разказа за изнудвачите си

Той обясни, че профилът е върнат чрез екипна работа от специалисти.

„По канала, който е посочен в платформата – help, support I report. Това бяха трите думи, ключовите. Успяхме да реагираме бързо с помощта на екипа на Инстаграм и на екипа на Фейсбук, за което много им благодаря. Поздрави от Килата“, допълни Явор Янакиев.

Рапърът е категоричен, че не е плащал нищо на хакерите и не е изпълнявал никакви техни желания.

След като си върна профила в Инстаграм, взети са мерки повече повече да не бъде хакван.

„Вързахме куче, обадихме се на съседка и оставихме едната лампа да свети винаги, както са ме учили“, каза през смях 100 Кила.

Рапърът има и послание към човека, който хакна профила му в социалната мрежа: „Имам песен по темата, тя се казва „Аз съм 6“ и е директно обръщение към този човек, който ми хакна профила, нали помните какъв беше припева: „Целувки за тебе, тебе, тебе и тебе", като да речем смени думата целувки“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1546 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Грозен циганин76

2023.04.27 | 09:58

1
Абе джоревец съм но мразим чистокръвни мангали, като 100 кила мангал и илиян тупалка мангал.

2023.04.27 | 11:07

7
!!! Фолкпевецът Илиян: Честно казано, не се чувствам циганин!. !!! Че оно че майче че надежда дойчева че също ти съчувства за факт че е мангал от първи ранг.
гугъл, снимка, видеоклип

2023.04.27 | 10:09

6
!! надежда дойчева- 15 години за.твор са крайно недостатъчни !! Н.О.В.И.Н.И БГ /// Грозен Мангал. Мангал на ... дойчева че дори си по грозна от плешивио грозник че президенто че румен радев. Констатация.

2023.04.27 | 10:07

5
Абе джоревец съм но мразим чистокръвни мангали, като 100 кила мангал и илиян тупалка мангал. като надежда дойчева мангал.
Перник, ж.к.Изток, бл.64, вх."З"

2023.04.27 | 10:06

4
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
гугъл, снимка, видеоклип

2023.04.27 | 10:04

3
!! надежда дойчева- 15 години за.твор са крайно недостатъчни !! Н.О.В.И.Н.И БГ /// Грозен Ма.нгал. Ма.нгал на ... дойчева че дори си по грозна от плешивио грозник че президенто че румен радев. Констатация.

2023.04.27 | 10:03

2
Абе.

Добави коментар

Водещи новини