Мадона скандализира с оръжие на сцената

  • 24 юли 2012 10:06

  • 967
  • 0
Мадона скандализира с оръжие на сцената
© Getty Images

Скандалната поп певица МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо отново намери начин да се превърне в център на вниманието. Този път звездата наруши забраната на шотландската полиция за използване на бутафорно оръжие на сцената, въпреки апела към нея да не го прави.

Това стана на концерта на поп дивата в столицата на Шотландия Единбург. Очакваше се, че ако МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо наруши забраната, концертът ще бъде прекратен. Това обаче не стана. Певицата и танцьорите й използваха на сцената оръжие, макар и бутафорно, но въпреки това охраняващите шоуто униформени не реагираха. Преди концерта шотландската полиция се обърна с призив към МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо да не изнася оръжие на сцената, пише actualno.com.

"Използването на бутафорно оръжие от страна на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо и екипа й е проява на лош вкус, а на фона на случилото се в Колорадо - проява на глупост", заявиха от организацията "Майки против огнестрелното оръжие", визирайки инцидента при който 25-годишният Джеймс Холмс разстреля в киносалон 15 зрители, дошли на премиерата на най-новия филм за Батман "Тъмният рицар: Възраждане".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
967 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини