Никога не слагайте огледало на тези 3 места в дома си

  • 10 февруари 2023 13:48

  • 8443
  • 0
Никога не слагайте огледало на тези 3 места в дома си
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Необходимо е да подходите отговорно към избора на декор за жилището си и да го поставите на подходящо място, за да избегнете натрупването на отрицателна енергия в дома си и да предотвратите появата на проблеми.

Основен акцент сега ще дадем на огледалата. Много хора ги обожават и ги позиционират къде ли не в дома си, но е важно да се спазят няколко правила.

Абсолютно забранено е да ги поставяте на три места, а ако решите все пак да прескочите тази забрана, то тогава се пригответе за много проблеми и то от всякакво естество – здравословни, финансови и лични.

Места, където не трябва да поставяте огледало:

Срещу входната врата или прозорец

Експертите не препоръчват окачването на огледала пред вратите или прозорците, защото това може да провокира изтичане на положителна енергия от къщата, както и да отнеме благополучието и успеха. Неприятностите ще ви застигнат и ще разрушат плановете ви в противен случай.

В спалнята

В тази стая силно не се препоръчва да се окачват огледала. Смята се, че спящ човек не трябва да се отразява в огледалото, в противен случай ще има неприятности. Това също може да повлияе негативно на семейните отношения.

Ако наистина трябва да погледнете отражението си сутрин, поставете огледало в гардероба (от вътрешната страна на вратата), за да можете да следвате правилата и да задоволите желанията си.

До печката

Срещу печката също не трябва да поставяте огледало, в противен случай това ще ви отнеме силата и ще се уморявате два пъти по-бързо.

Ако наистина искате да украсите кухнята си с огледало, поставете го срещу масата, където се събира цялото семейство. Смята се, че по този начин увеличавате богатството и поддържате хармонията в къщата.

Мястото за огледало е коридорът

Огледалото, позиционирано там, може да подобри атмосферата на дома и визуално да разшири пространството. В крайна сметка в една тясна стая, според древните учения, е добре да сложите огледала или шкафове, с отразяващи повърхности.

За да се отървете от негативната енергия, огледалата трябва да се почистват възможно най-често. Ако са напукани или счупени ги изхвърлете незабавно. Това ще ви помогне да избегнете неприятности, пише jenata.blitz.bg.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
8443 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини