Дива свиня посети банка

  • 13 юли 2012 11:16

  • 2436
  • 5
Дива свиня посети банка
©

Банков клон в Австрия тези дни стана обект на необичайно посещение, пише profit.bg.

Тези дни в град Хайнбург в Австрия имат необичайна тема за разговори. Дива свиня осъществила посещение в един от банковите клонове в града.

"Фактът беше установен от чистачката, която видяла големи петна около вратата. Тя решила първо, че нещо е станало в банката. Прегледахме записите от нощта и разбрахме, че е влизала дива свиня", съобщи директорът на банковата агенция Йозеф Фукс.

Мистерията е, че свинята влязла през вратата, огледала и излязла. Не е ясно дали не е правила справка за банковите услуги. След нея вратата хлопнала и отново се заключила, съобщи БНТ.

"През нощта имаше гръмотевични бури и е възможно токът да е изгаснал. А когато токът спира, вратата изключва и се отваря, за да могат хората да излязат. Изглежда глиганът е улучил момента", казва директорът на банковия клон Леполд Гумпрехт.

 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2436 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
111

2014.03.20 | 11:16

5
Хитро, като спре токът и вратата на банката се отваря! Защо не са казали по-рано, щях да намина и аз? А горката свиня наистина сигурно е искала да тегли кредит, но като е разбрала, че ще й съдерат кожата, и се е отказала, за разлика от нас. За директор също явно е нямало да се получи, защото там трябва да си баш свиня, а тази е била обикновена, народна свиня. Пък и тази вече си има яка гушка като я гледам, за какво й е да работи в банка?
българист

2012.08.25 | 18:28

4
Мечо бре,май някога,в училище,когато по БЕЛ е бил урока за правилната употреба на С и СЪС,В и ВЪВ, ти си бил с бягство от час,нали??!.......
кредитополучател

2012.08.25 | 18:27

3
и на нея ще и свалят няколко кожи

2012.08.25 | 18:27

2
проверявала е условията да кандидатства за директор - видяла е, че е прекалено чистоплътна за длъжността, и си е тръгнала, хлопвайки вратата с яд, разочарование и малко облекчение
Мечо Пух

2012.07.13 | 20:37

1
Преди една година една посети банка във Сливен след неуспешно явяване на шофьорски изпит предният ден и стана една тридневна свинщина станахме световноизвестни за пореден път със негативна новина !

Добави коментар

Водещи новини