Защо всички качват снимки на аватарите си?

  • 08 декември 2022 10:46

  • 1250
  • 1
Защо всички качват снимки на аватарите си?
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

"Някой да ме светне защо навсякъде виждам анимирани снимки на хората? Кастинг за Наруто ли се провежда", зачуди се рапърът Атанас Колев на стори в Instagram.

И наистина - платформата е завладяна от нов тренд, който носи простото и кратко име AI Avatar. Сред родните звезди такива снимки качиха Рабухчиев от "Игри на волята", Tattstoner, Янита Янчева, Бояна Генова, Орлин Павлов, Рич Бич и още. 

Трябва да признаем, че повечето от тях изглеждат даже малко страховито, но днес ви разказваме как да си направите и вие такива аватари, пише каналът Vbox7. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlin Pavlov (@orlinpavlov)

Всъщност ви трябва само едно приложение - Lensa Editor. Но, както при всяко ново и модерно нещо, и тук ще се наложи да си платите, ако ще го използвате. Ако не, приложението предлага едноседмичен безплатен пробен период, който обаче няма да ви върши работа, ако искате да си направите аватар. 

Аватарите са платена опция на приложението и генерирането на до 50 изображения струва 3.99 долара. Ако искате повече, цената за 200 е 7.99 долара. Снимките, които са нужни на приложението, не са каквито и да е. На тях не трябва да има други хора, освен това не трябва да са еднотипни като пози, ъгли и емоции. 

Нова опасна TikTok мода

След това ще трябва да отбележите пола си, за да улесните Lensa какви да бъдат темите на аватарите (доста странно за 2022 г., знаем!). По този начин, ако цъкнете, че сте мъж, няма как да се видите като розова принцеса. После идва голямото чакане. Може да се наложи да чакате до 100 минути, за да бъдат генерирани новите изображения. И ето тук вече можете да се похвалите с новите си аватари в Instagram. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1250 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Емѝ...

2022.12.08 | 10:53

1
като "следваш" идиоти, дали не си идиот? аз дори не съм виждал това "ново явление".

Добави коментар

Водещи новини