Хари имал любовна авантюра с по-възрастна риалити звезда

  • 28 ноември 2022 15:22

  • 5192
  • 4
Хари имал любовна авантюра с по-възрастна риалити звезда
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Катрин Омани, която стана известна след риалити предаването "Истинските домакини от Вашингтон", разкри, че е излизала с Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), през 2006 г.

Риалити звездата разказва за времето, прекарано с британския принц, след като научава, че Хари пише за бившите си приятелки в новата си книга - Spare. 

Катрин казва, че през 2006 г. е изживяла "времето на живота си" с Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),, който й е дал "най-страстната целувка", която някога е получавала. Двамата се запознали в бар в Лондон, когато Хари е едва на 21 г., а Омани е с повече от десет години по-голяма от него. 

Омани разказва пред "Сън", че двамата се държали като тийнейджъри по време на връзката им. Излизали на срещи и дори позирали за общи снимки във вана. Катрин дори дала на Хари прякора "бебе", защото имал навика да смуче близалки. 

По онова време риалити звездата е вече разделена с бившия си съпруг Стивън, а за Хари се смята, че тъкмо е приключил дългосрочна връзка с Челси Дейви. Катрин казва, че не е сигурна дали Хари и Челси са били разделени, докато двамата са прекарвали време заедно. 

Меган и Хари искали да отгледат децата си в Африка

"Съмнявам се, че ще бъда в книгата на Хари, тъй като принцът не може да избяга с 34-годишна майка на две деца, това просто не е редно", казва тя. 

Връзката им не продължила дълго и скоро, след като отношенията им приключили, Хари сменил номера си. Омани разказва, че го видяла години по-късно, през 2009 г. на поло мач в Барбадос. Риалити звездата вече била омъжена за втория си съпруг, но Хари отишъл да я поздрави, когато я видял. 

"Изживях най-хубавото си време, когато бях с Хари. Мисля, че и двамата доста се харесвахме, но той бе твърде млад за мен. Ако беше десет години по-възрастен и не беше кралска особа, щеше да бъде идеалният мъж за мен", споделя риалити звездата. 

Катрин Омани е британска риалити звезда и интериорен дизайнер. Родена е в Лондон, но се мести в САЩ през 2008 г., за да се омъжи за втория си съпруг Чарлз Омани. През 2010 г. стана известна с участието си в американската риалити поредица на Bravo, пише "24 часа".

Последвайте канала на

Novini.bg
5192 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.11.28 | 21:17

4
АБСТРАХИЙРАЙТЕ СЕ ОТ ТОВА И МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ„ ЗА ДА НИЕ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС НИ ПОСЕТЕТЕ ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G
az

2022.11.28 | 20:08

3
Ah - Palavnik
PaulaFox

2022.11.28 | 17:21

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
мачкай гришо

2022.11.28 | 15:54

1
с баджо оправяхме николчето заедно

Добави коментар

Водещи новини