Меган Маркъл видя зор с изпита за британско гражданство

  • 02 ноември 2022 11:50

  • 1994
  • 2
Меган Маркъл видя зор с изпита за британско гражданство
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: се затруднила с изпита за британско гражданство. Съпругата на британския принц Хари разкри, че изпитът бил "много труден" и дори Хари не знаел някои от отговорите, съобщи ДПА. 

Родената в САЩ актриса, която е херцогиня на Съсекс, говори в най-новия епизод на подкаста си за подготовката за теста "Живот в Обединеното кралство".

Меган каза, че потърсила помощ от Хари, докато се готвела за официалния тест, но намекна, че и роденият във Великобритания херцог на Съсекс, който е пети в линията за наследяване на британския престол, също се затруднява от въпросите.

Когато годежът на Меган и Хари бе обявен през 2017 г., от Бъкингамския дворец обявиха, че бившата звезда от сериала "Костюмари" ще стане британски гражданин.

Разпространиха секс сцена с участието на Меган Маркъл

Херцозите на Съсекс се оттеглиха като високопоставени действащи членове на кралското семейство през 2020 г. и се преместиха да живеят в САЩ и се появиха съобщения, че Меган се е отказала да кандидатства за британски паспорт, пише БТА.

В разговор с актрисата и режисьор Памела Адлон, която наскоро стана британски гражданин, Меган каза: "Този изпит е толкова труден. Учих за него и си спомням, че си казвах: О, мили Боже!. Питах съпруга си - знаеш ли това, знаеш ли онова и той каза - о, нямам представа".

Събеседничката ѝ се пошегува, че вероятно за Меган са били подготвени по-трудни въпроси.

Изпитът за британско гражданство продължава 45 минути, съставен е от 24 въпроса за британските традиции и обичаи и таксата за полагането му е 50 британски лири. За успешно положен изпит е нужно да се отговори на 75 на сто от въпросите - 18 от общо 24. При неуспех всеки може да се яви отново, колкото пъти желае.

Съпругата на принц Хари разговаря и със своята "скъпа приятелка" Софи Грегоар Трюдо, съпруга на канадския премиер Джъстин Трюдо. Меган говори за това как са прекарали време заедно през лятото с децата си, как тя купила надуваема фигура с формата на резен пица и това се оказало "голям хит". Съпругата на принц Хари каза, че тогава двете със Софи Трюдо не били майките и съпругите с перли и сдържани усмивки, а "друга версия на нас самите", с разрошени къдрави коси, по бански костюми и широки дрехи.

Епизодът на подкаста бе посветен на ролите, които жените играят у дома и на търсенето на начини да се разкъсат ограниченията, налагани от обществото върху жените, обясни Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски:.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1994 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.11.28 | 14:00

2
Тъпа, тъпа, тъпа
PaulaFox

2022.11.02 | 13:27

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини