Жена използва скандален материал за направата на бижутата си, част от хората са погнусени

  • 01 септември 2022 11:29

  • 6890
  • 2
Жена използва скандален материал за направата на бижутата си, част от хората са погнусени
© ТикТок

Канадката Аманда Бут прави сензация в ТикТок заради ръчно изработените си бижута, най-вече по отношение на материала, който влага за направата им. За изработката им младата жена използва съставки като кожа, майчино мляко, кичури коса и пепел от починали роднини и домашни любимци. В близкото бъдеще обмисля да включи и кръвта като един от съставните компоненти на своите колиета и пръстени.

Сега обаче е изцяло фокусирана в изработката на своите бижута, използвайки човешка сперма – нещо, което започва да прави след предложение на свой клиент. За отрицателно време този тип бижута се превръщат в хит.

@amandaldbooth Replying to @stevennugent39 original sound - singersewer

В някои от клиповете си в социалната мрежа Аманда Бут демонстрира как твори накитите си, уверявайки, че не излъчват неприятна миризма и са водоустойчиви, въпреки използваните за направата им материали.

Тя обяснява още, че желаещите ѝ изпращат своите "проби" от сперма по пощата и тя им ги връща под формата на перлени огърлици и пръстени.

Някои от потребителите я поздравяват за нестандартния подход в изработката на своите бижута, докато други ги намират за странни и крайно неподходящи, а трети пък споделят, че са погнусени, ако трябва да носят подобни колиета на врата си.

@amandaldbooth Replying to @s8tanicbarbie original sound - Amanda Booth

Последвайте канала на

Novini.bg
6890 2

Коментари 2

Добави коментар

2022.09.01 | 13:42

2
Тази ненормалница има пропуск след като заключва сперма в дамски бижута, да добави и нов артикул ИЗПРАЖНЕНИЕ НА ЗЛИЯ СЪПРУГ.
Оберон

2022.09.01 | 12:44

1
Очакваме с нетърпение и от изпражнения.

Добави коментар

Водещи новини