Пророчествата на Нострадамус, които ще се сбъднат скоро

  • 08 август 2022 10:27

  • 9166
  • 6
Пророчествата на Нострадамус, които ще се сбъднат скоро
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Мишел дьо Нотредам или Нострадамус е френски лекар, алхимик и фармацевт. Днес името му е нарицателно. Досега е имало много пророчества, идващи от него, които са се сбъднали до една или друга степен, пише jenata.blitz.bg.

Нострадамус за 2021 г.: Биологично оръжие превръща хората в зомбита

Според хроникьорите, обаче, не всичко от прогнозираното от Нострадамус вече се е случило, някои от нещата тепърва предстоят на човечеството и това, което скоро ще последва не е никак хубаво.

В следващите редове ще ви разкрием четири пророчества на Нострадамус, които тепърва предстои да се сбъднат, но случат ли се, целият свят ще се сблъска с невиждани събития.

„Рибите ще се варят в моретата“. Това казва той, като според някои пророкът визира глобалното затопляне. Необичайните горещини, по думите му, ще доведат до суша, последвана от наводнения като в Библията. Тези проблеми ще доведат до нарушаване на глобалната сигурност и световната стабилност.

Смразяващо пророчество на Ванга за България и света през 2021-а

"Хората да очакват икономически сътресения." Те ще настъпят заради споменатите природни бедствия. Според пророчествата парите могат да загубят стойността си, а хлябът ще стане недостъпен продукт като черния хайвер.

- Гладът ще доведе до войни, броят на бежанците ще се увеличи драстично. Хората ще започнат да търсят отчаяно място, където няма въоръжени конфликти и жестоки сблъсъци.

Какво предсказва Нострадамус за 2017 г.?

- Най-ужасната катастрофа според Нострадамус започва във всеки от нас. „Ще престанем да съчувстваме на близките си. Ще се грижим само за парите си и собственото си благо, без да обръщаме внимание на природата, която ще вика за помощ. Последиците от това ще са непоправими“, казва той.

По думите му 2022 година ще бъде повратна точка за мнозина и именно всеки от нас е отговорен за общото благо на света.

Теодора Павлова
9166 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Парацелз

2022.08.09 | 11:49

6
Това кой ,,Нострадамус" е? Онзи от редакцията или този, в който се е преродила Алена? Понеже по изказа прилича повече на нейните хороскопи. Сериозно -- вие, хора, изобщо имате ли представа от светогледа на онези хора? От начина на изразяване? На какъв език всъщност е писал Мишел дьо Нотрдам (Нострадамус)? Пообразовайте се малко, защото започвам да се съмнявам в ползата от всеобщата грамотност...

2022.08.08 | 14:55

5
това с врачките да се забрани със закон защото някои психопати като путин ги режисират
Росен

2022.08.08 | 12:34

4
Пак ли тази с гадния глас чете статията.
Пешо

2022.08.08 | 12:16

3
Нострудам предсказва за Франция. Наистина с Макрон ги чака такова бъдеще. Ние ги преживяхме 1990 и днас живеем в руините на циганизирана България.
Рени

2022.08.08 | 11:34

2
Това е държава с нови поколения хора без морал, без култура, бе състрадание. Само злоба, пари , болни амбиции. Децата са комерсиални, агресивни и комплексирани- искат всичко и веднага. Тотал щета нация.

2022.08.08 | 10:49

1
глобалистите съвсем изтрещяха, мозъците им са се сварили в кратуните

Добави коментар

Водещи новини