Хартиени гривни от процеса на Джони Деп срещу Амбър Хърд се предлагат за продан в интернет

  • 07 юни 2022 08:42

  • 1534
  • 0
Хартиени гривни от процеса на Джони Деп срещу Амбър Хърд се предлагат за продан в интернет
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Приключилото преди броени дни дело на холивудския актьор Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е срещу бившата му съпруга, актрисата Амбър Хърд, все още е гореща тема в САЩ. Свидетели, проследили лично развоя на драмата, се възползват от това и предлагат за продан хартиените си гривни от процеса, съобщава сайтът Ти Ем Зи. 

В интернет аукциона ибей могат да се намерят "тонове" подобни оферти. Употребяваните ламинирани хартиени гривни от съдебната зала във Феърфакс, щата Вирджиния, в която Деп и Хърд се изправиха един срещу друг, се предлагат на цени, вариращи от 50 до 4999 долара. 

Джони Деп спечели делото срещу бившата си съпруга

Една от офертите е за гривна от 23-ия ден на процеса. Предложената от продавача цена е 850 долара и е по-висока, отколкото за подобен артикул от прочутия фестивал "Коачела". На този ден, 26 май, Амбър Хърд се завърна на свидетелската скамейка, хлипайки и описвайки подробно смъртните заплахи, които по думите ѝ е получавала от феновете на Деп. 

Повечето от продавачите изтъкват "епичния съдебен процес" в опит да привлекат купувачи за предлаганите "късчета история" в "задоволително състояние". 

По време на процеса почитателите чакаха с часове на опашки, надявайки се на шанса да се сдобият с една от около стоте гривни, раздавани всекидневно и осигуряващи място в главната съдебна зала, или за една от около 100-150 гривни за препълнената зона извън нея, допълва БТА.

Весела Найденова
1534 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини