Забраната на Instagram разплака руски инфлуенсъри

  • 14 март 2022 16:36

  • 3169
  • 3
Забраната на Instagram разплака руски инфлуенсъри
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Руски инфлуенсъри споделиха видеоклипове, на които са разплакани след решението на страната им да забрани Instagram от понеделник, пише 9GAG.

Риалити телевизионната звезда Олга Бузова, която има 23,3 милиона последователи в Instagram, сподели видео в неделя, на което ридае, че е загубила аудиторията си.

Във видеото тя казва: „Не знам какво носи бъдещето. Не знам. Просто споделих живота си, работата си и душата си. Не съм свършила цялата тази работа просто за себе си, това е част от душата ми. Чувствам се сякаш голяма част от сърцето ми и живота ми бяха отнети от мен“.

Според туит на новинарския канал Nexta TV, друга неназована руска инфлуенсърка също се е разплакала през уикенда и е казала, че е в това е „първия й етап на скръб“ заради забраната.

Русия остана без Инстаграм

Според Insider, тя казва: „Мислите ли, че за мен, като инфлуенсър в Instagram, това е източник на доходи? За мен това е животът ми. Това е душата ми. Това е нещото, с което се събуждам, заспивам“.

Други руски инфлуенсъри информираха феновете си, че се запътват към други социални платформи, по-специално Telegram и VK, и ги помолиха да ги последват там.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3169 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
wtf

2022.03.14 | 18:22

3
ауууу ами сега на кого ще показва катерицата си!??!
Мира

2022.03.14 | 16:38

1
Майната им на всички инфлуенсъри.

2022.03.14 | 17:14

2
Да отидат и да реват пред Кремъл и да свалят джуджето! Иначе ги чакат още сълзи и то, кървави...

Добави коментар

Водещи новини