Ким Кардашиян помоли съда да ѝ даде бърз развод

  • 25 февруари 2022 12:32

  • 3068
  • 0
Ким Кардашиян помоли съда да ѝ даде бърз развод
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити помоли съда да пренебрегне опитите на съпруга ѝ Йе да забави развода им и да сложи край на брака им възможно най-скоро, съобщи Асошиейтед прес.
    
Риалити звездата внесе във Върховния съд на Лос Анджелис документи, в които посочва, че Кание Уест, който неотдавна промени името си на Йе, е започнал да добавя условия към бракоразводното дело, които биха означавали промяна в предбрачното споразумение на двойката. Тя смята също, че така Йе търси защита, която е ненужна и е с фалшиви основания. Кардашиян посочва, че е ясно, че по този начин той просто се опитва да забави развода, но нанася и вреди.

"С действията си г-н Уест дава ясно да се разбере, че че приема, че брачните отношенията на двойката са приключили", се посочва в документите до съда от риалити звездата. В тях е отбелязано, че Йе е разпространил в социалните мрежи лична комуникация на двойката, както и дезинформация по семейни теми и грижите за децата, които причиняват емоционален дистрес.

Какво накара Ким Кардашиян да поиска развод?

През декември Кардашиян поиска от съда да я обяви за законно неомъжена, преди да бъдат уточнени подробностите около развода, свързани с попечителството върху децата и подялбата на семейно имущество.

В новия иск до съда тя посочва, че Йе е дал предварително съгласието си тя да поиска от съда да я обяви за неомъжена. Въпреки това на 16 февруари той оспорва нейното искане пред съда и поставя новите условия.

Ким Кардашиян преодоля раздялата с Кание Уест

Кардашиян подаде молба за развод преди година и два месеца по-късно Йе се съгласи с всички предложения в иска й, включително и за попечителството върху децата им. 

През последните месеци обаче той се изявява остро срещу Кардашиян, семейството ѝ и приятеля ѝ Пийт Дейвидсън. Йе се оплаква, че не му се позволява да участва във вземането на важни решения относно децата, че е изключен от тържествата за рождените им дни и други събития, свързани с тях, допълва БТА.

Весела Найденова
3068 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини