Васил Найденов: Човек, когато много смята, особено в изкуството, не е на добре

  • 01 януари 2022 20:47

  • 3510
  • 0
Васил Найденов: Човек, когато много смята, особено в изкуството, не е на добре
© Булфото (архив)

Аз не съм много по равносметките, защото съм установил, че човек, когато много смята, особено в изкуството, не е на добре, това каза Васил Найденов пред в. Телеграф.

"Появи се цяло едно поколение, което е много пресметливо, но му личи и като производство, и като музика и атмосфера. Хората на изкуството според мен трябва да бъдат по-витални, по-освободени и не толкова пресметливи", посочи още звездата на българската популярна музика.

"Защото има една песен, в която се казва, че без пари не може, което наистина е така, те са необходимост, но те не са всичко и, общо взето, сцената е безпощадна към хората, които пресмятат всичко. Има и такива, които може да не са учили музикална терминология или инструмент, но въпреки това публиката има интуиция и рано или късно всичко се намества и не случайно песните от преди 20, 30 години продължават да се пеят", добави той.

"Аз нямам предвид точно моята музика, а изобщо голяма част от това, което е направено преди толкова време, а публиката продължава да пее тези песни, показва, че е имало смисъл", каза още Васил Найденов.

Васил Найденов: Винаги ще се връщам в Слънчев бряг!

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3510 0

Свързани новини

Водещи новини