Арестуваха дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур

  • 06 юни 2012 16:19

  • 3911
  • 1
Арестуваха дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур
©

Скаут Уилис, 20-годишната дъщеря на холивудските актьори Брус Уилис и Деми Мур, е била арестувана в Ню Йорк и вкарана в ареста за нощта, след като полицията я е уловила да пие бира, след което е предоставила фалшива лична карта, показват документите в съда, предаде "Ройтерс".

Средната по възраст от трите сестри Уилис се е изправила пред съдия в Ню Йорк рано сутринта във вторник,
5 юни, и била обвинена в дребно престъпление от втора степен за фалшифициране на личността, както и за употребата на алкохол на публично място. Била е освободена без гаранция и трябва да се появи отново в съда на 31 юли, пише dnevnik.bg.

Полицаи са забелязали Уилис в понеделник сутрин да пие пакистанска бира в кен на спирка на метрото близо до площад "Юнион" в Манхатън, се казва в документите по задържането й. Скаут, която е студентка в университета "Браун", първо е дала на представителите на реда лична карта от щата Ню Йорк с името Катрин Кели, след което е показала и калифорнийска лична карта с нейното собствено име.

"Всеки някога е бил на нейната възраст и не смятам, че това е престъплението на века", коментира адвокатът й Стейси Ричман.

В Ню Йорк употребата на алкохолни напитки на обществени места е незаконна, освен ако не е в случаите на някакво общо парти, празник или подобна друга дейност, за която има официално разрешение.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3911 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
олеле

2012.06.07 | 11:14

1
От тая пакистанска бира и се е подула главата на милата.

Добави коментар

Водещи новини