Нина Добрев пуска снимки от България

  • 13 октомври 2021 14:38

  • 3184
  • 2
Нина Добрев пуска снимки от България
© instagram.com/nina/

"Семейството е на първо място. Обичам те, тате." – това написа на английски език холивудската звезда с български корени Нина ДобревНина Добрев Нина Добрев (на английски: Nina Dobrev; родена като Николина Константинова Добрева) е българска и под снимка заедно с баща си Камен Добрев, от която стана ясно че актрисата отново е в България, пише "Монитор".

На кадъра, публикуван в Инстаграм профила й, в чието описание виждаме и българския трибагреник, тя е с черна маска и е прегърнала баща си, а над снимката е обозначено, че точното й местоположение е родният й град София. И макар самата тя да не е обявила вербално, че се намира в столицата, екранната Елена Гилбърт по-късно пусна още няколко кадъра със същата локация и на стори.

На една от снимките, от която блика домашен уют, Добрев е облечена в мек пуловер, докато слага дърва за огрев в камината и междувременно се сгрява с чаша вино. На друг кадър тя отново е в компанията на баща си в домашна обстановка, а на третата снимка изглежда се намира в български ресторант, където похапва пържола, шопска салата и пилешка сума. Възможно е все пак кадрите да са породени от носталгията на Нина по родината.

Въпреки това за часове първият фотос събра хиляди коментари на нейни фенове и приятели от от България, които се вълнуват за възможнността Добрев отново да е на територията на България. Сред тях се откроиха коментарът на Мария Бакалова - първата българска актриса, номинирана за "Оскар“, който е сърчице, както и този на Нина Николина, която също като Добрев е сложила българското знаме.

"Кога ще си дойдеш в България", пита и един от почитателите на Добрев под снимката. "Тя вече е в България", отговарят под него други два, а трети отбелязват: „О, Боже, толкова се радвам, че отново си в България“ и „Добре дошла у дома!“. В секцията с коментарите феновете не пропуснаха и да се пошегуват с Нина, напомняйки й да не забрави да упражни своите умения по приготвянето на мусака и баница докато е тук.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Борислава Борисова
3184 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Nino Dobrevich

2021.10.13 | 15:04

2
Прегледах филмографията й и участието й в сериали. На 90% боза и пуканки с кока кола за здухани идрогирани американоси! Това ли е голямата актриса?!
Stamatis

2021.10.13 | 15:00

1
Поне в Българяи да я пишеха ДобревА!

Добави коментар

Водещи новини