Помните ли младата вещица Сабрина? Ето как изглежда тя 25 години след премиерата на сериала!

  • 02 октомври 2021 13:37

  • 1708
  • 3
Помните ли младата вещица Сабрина? Ето как изглежда тя 25 години след премиерата на сериала!
© Getty Images/ Instagram

През септември любимият на поколение тийн сериал “Сабрина младата вещица” празнува своя 25-ти юбилей. Той бе на екран за цели 7 сезона - от 1996 до 2003 г.

Главната роля в поредицата изпълнява Малиса Джоан Харт, която не пропусна да отбележи годишнината в своя профил в Instagram. “Забелязах, че на 27-и септември 1996 г. нашето шоу е било излъчено за първи път по ABC за седем сезона. Тогава го наричахме малкия двигател, защото беше в сянката на дългоочакваното шоу Clueless. През годините видяхме множество талантливи гост-звезди, музикални изпълнение и магически трикове. За мен те бяха изпълнени с приятелства и луди спомени, със сигурност беше невероятно пътешествие! Благодаря за любовта и подкрепата, с която ни помогнахме да правим това, което обичаме - да караме хората да се усмихват!” - написа актрисата.

25 години след премиерата на сериала, който я направи известна, Мелиса е щастливо омъжена майка на 3 деца. Въпреки това по време на снимките на поредицата, актрисата имаше доста палави години, за които не се притеснява да говори. Продуцент на Сабрина е майката на Мелиса - Паула Харт, а сериалът разказва за 16-годишно момиче, което живее с двете си лели, от които научава, че всъщност е вещица. По това време обаче актрисата е на 20 години и не спира да се наслаждава на своите парти години, които включват експерименти с дрога, изневери на тогавашния ѝ приятел с Райън Рейнолдс и гола фотосесия за Maxim.

Прочетете повече ТУК.

Вижте новия нос на Алекс Петканова!  

Последвайте канала на

woman.bg
1708 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ХХХ

2021.10.02 | 15:54

2
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

2021.10.02 | 17:50

3
Дай нещо ново, това вече ми писна. Искам нещо за цар Иван Асен и второто българско царство.

2021.10.02 | 15:53

1
Изглежда нормално както всяка стара чанта.

Добави коментар

Водещи новини