Мерилин Монро била убита заради секретни доклади?

  • 13 септември 2021 15:51

  • 3234
  • 1
Мерилин Монро била убита заради секретни доклади?
© Getty Images (архив)

Личността на смъртта на Мерилин Монро, една от най-големите икони на световното иконо, винаги е била обвита във всякакви мистерии и конспирации, повечето от които са неразделно обвързани с 35-ия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди.

В последната си книга, озаглавена "Дневникът на мистериите: НЛО конспирации и загадъчната смърт на Мерилин Монро", журналистът и уфолог Ник Редферн твърди, че 36-годишната актриса е била убита, защото покрай връзката си с Кенеди е била запозната с детайли от секретни доклади на правителството, отнасящи се до неидентифицираните летящи обекти.

По думите на Редферн сценарият със свръхдозата е бил изцяло измислен от ЦРУ. Той пояснява още, че тя е била убита, защото не само е знаела за докладите за НЛО, но и за "странните същества, които били държани в някои от военните бази".

Фотограф снимал голия труп на Мерилин Монро в моргата

Това не е първата подобна книга, в която преобладават основно конспиративни теории за връзката между Монро и Кенеди и ролята на тайните служби по онова време във взаимоотношенията им, припомнят световните агенции.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3234 1

Коментари 1

Добави коментар
Бойко Господинов

2023.06.15 | 14:29

1
Версии, версии, версии... Важното според мен е друго: има Възмездие. Двамата тарикати, поръчали убийството й, също са убити като кучета и то най- вероятно от тези, които са ги отървали от проблемната им любовница.

Добави коментар

Водещи новини