Мерилин Монро била убита заради секретни доклади?

  • 13 септември 2021 15:51

  • 2101
  • 0
Мерилин Монро била убита заради секретни доклади?
© Getty Images (архив)

Личността на смъртта на Мерилин Монро, една от най-големите икони на световното иконо, винаги е била обвита във всякакви мистерии и конспирации, повечето от които са неразделно обвързани с 35-ия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди.

В последната си книга, озаглавена "Дневникът на мистериите: НЛО конспирации и загадъчната смърт на Мерилин Монро", журналистът и уфолог Ник Редферн твърди, че 36-годишната актриса е била убита, защото покрай връзката си с Кенеди е била запозната с детайли от секретни доклади на правителството, отнасящи се до неидентифицираните летящи обекти.

По думите на Редферн сценарият със свръхдозата е бил изцяло измислен от ЦРУ. Той пояснява още, че тя е била убита, защото не само е знаела за докладите за НЛО, но и за "странните същества, които били държани в някои от военните бази".

Фотограф снимал голия труп на Мерилин Монро в моргата

Това не е първата подобна книга, в която преобладават основно конспиративни теории за връзката между Монро и Кенеди и ролята на тайните служби по онова време във взаимоотношенията им, припомнят световните агенции.

Владимир Василев
2101 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини