Краси Радков застава до Геро в "Маскираният певец"

  • 27 август 2021 13:56

  • 2343
  • 0
Краси Радков застава до Геро в "Маскираният певец"
© кадър Нова телевизия

След огромния успех на първите два сезона на най-мистериозното шоу в България – „Маскираният певец“, форматът се завръща в ефира на NOVA с нова двойка водещи и впечатляващи 14 маски. Актьорът Герасим Георгиев – Геро и неговият нов екранен партньор и колега Краси Радков ще дадат старт на третия сезон на 11 септември точно в 20:00 часа.

Водещите са готови да се впуснат в интригуващото предизвикателство и да разкрият кои родни звезди умело крият самоличността си зад атрактивните костюми.

Предложение за брак в „Маскираният певец”

„Обичам тайните и загадките и съм готов да се забавлявам. За мен ще е чест да работя на една сцена с Геро. Най-хубавото е, че с Геро никога не сме работили заедно и ще е истинско предизвикателство“, сподели Краси Радков в сутрешния блок на NOVA „Здравей, България“.

Герасим Георгиев – Геро поясни, че Краси Радков е страхотен актьор с много опит и двамата ще са чудесен екип. „Винаги сме на страната на зрителя. Ние също не знаем кой е зад маските, нямаме право да говорим с тях и дори да ги пипаме. За нас също е изпитание да разберем кои хора се крият в костмите“ – допълни още той.

Отварачката лъже, че спира да пее, за да не я разпознаят в "Маскираният певец"

Енигматичните улики и музикалните изпълнения на всяка една от новите четиринадесет маски отново ще превърнат зрителите и Панела в истински детективи. Те ще трябва да търсят отговор на поредица от загадки, за да открият коя популярна личност е успяла да опази тайната от своето семейство, приятели и цяла България. Звездите ще се борят да останат неразкрити до края на сезона, но само една от тях ще свали маската си на финала на шоуто.

В историята на формата в България първият победител бе певицата Михаела Маринова, която най-дълго успя да опази тайната си зад образа на Гарвана. А на грандиозния финал на втори сезон последна падна маската на Баба Яга, зад която се оказа актьорът Борислав Захариев, известен като Боби Турбото.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2343 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини