Крисчън Бейл става еничар

  • 21 юни 2021 14:37

  • 1581
  • 1
Крисчън Бейл става еничар
© Getty (архив)

Холивудската звезда Крисчън Бейл ще изиграе ролята на еничар, написа белградският в. Глас явности.

Актьорът от "Американски психар", "Боецът" и други култови филми е приел предложение да участва в лента на сръбския режисьор Предраг (Гага) Антониевич.

"Господин Бейл вече се съгласи да участва в моя проект, озаглавен "Еничар". Той ще играе главната роля. Сюжетът ни отвежда в края на ХVII век. Героят на Бейл като момче е взет за еничар от сръбско село. Той в Истанбул става високопоставен командир в елитния военен корпус", посочи още кинаджията от балканската страна

"Като военачалник героят ми е изпратен в родното си си село, за да потуши бунт на местните сърби срещу властта на султана и тогава започва неговата драма - дали да се подчини на заповедта или да спаси сънародниците си", каза още Антониевич без да разкрива повече подробности около сценария.   

Антониевич обаче разказа за евентуално участие на още една холивудска везда в неговия проект. "В момента водим преговори с Шарън Стоун. Според моя замисъл тя ще влезе в ролята на майката на героя на Бейл", добави режисьорът

"Роденият във Великобритания Крисчън Бейл е женен за бившата американска манекенка със сръбски корени Сандра (Сиби) Блажич", написа още таблоидът.

Крисчън Бейл стана татко

Валери Зайцев
1581 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.06.21 | 15:38

1
Време разделно с американски актьор, намек за американските еничари.

Добави коментар

Водещи новини