Писмо в бутилка прекоси Атлантическия океан

  • 16 юни 2021 17:43

  • 1008
  • 2
Писмо в бутилка прекоси Атлантическия океан
© Pixabay

Португалски тийнейджър откри писмо в бутилка, което е прекосило Атлантическия океан, съобщиха БТА и Асошиейтед прес.

17-годишният Кристиан Сантуш ловил риба под водата край Азорските острови, когато открил смачкана пластмасова бутилка. Тя била хвърлена в океана край американския щат Роуд Айлънд през 2018 г. Писмото е изминало около 3800 километра. Майката на момчето Моли Сантуш публикува снимка във Фейсбук с призив да бъде разпространено писмото, за да бъде открит неговия автор. То е написано с оранжев маркер.

"Денят на благодарността е. Аз съм на 13 и съм на гости на семейство в Роуд Айлънд. Аз съм от Върмонт", се казва в бележката в бутилката. Авторът е оставил и електронна поща.

Моли Сантуш изпратила писмото на посочения електронен адрес, но не получила отговор. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1008 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кортен

2021.06.16 | 18:25

2
И аз намерих нещо в бутилка с малко вода, голям сюнгер , дори космат обрязан пенис. Имаше бележка и в нея пишеше: Аз съм Осман от Кувейт. Обичам обръснати дупета ... не пояснява какви. Имаше имейл, сложен за разчитане. Бутилката е изминала около два километра по вода и е изхвърлена на адамов плаж.
Кортен

2021.06.16 | 18:25

1
И аз намерих нещо в бутилка с малко вода, голям сюнгер , дори космат обязан пенис. Имаше бележка и в нея пишеше: Аз съм Осман от Кувейт. Обичам обръснати дупета ... не пояснява какви. Имаше имейл, сложен за разчитане. Бутилката е изминала около два километра по вода и е изхвърлена на адамов плаж.

Добави коментар

Водещи новини