Балон "открадна" парите на рожденичка

08 май 2021 15:50

Балон "открадна" парите на рожденичка
© YouTube
4191 2

Потребителите на социалните мрежи споделят забавно видео, в което балон с хелий "бяга" от рожденичка от САЩ, отнасяйки със себе си парите, подарени ѝ за празника, съобщава Фокс нюз, цитиран от БТА.

Необичайната случка се е разиграла по-рано през седмицата, когато Ники Уокър е организира парти за най-близките си роднини по случай 37-ия си рожден ден.

Деси Фотосесията се разголи за ЧРД

Семейството на рожденичката решава да запише на видео момента, в който тя започва да разопакова получените подаръци.

Забавните кадри показват как Ники отваря кутия с прикрепен към нея балон. В същия момент "освободеният" балон се издига във въздуха, отнасяйки със себе си 120 долара, привързани към връвта му като подарък.

Уокър първоначално не успява да разбере какво се случва. След като картинката бързо й се "изяснява", тя прави скок в опит да "докопа" балона, но вече е късно за намеса. На рожденичката не ѝ остава друго, освен да проследи как парите ѝ "прелитат" над оградата.

"Всичко се случи за миг, нямаше шанс да реагирам. Гледката на отлитащия с парите балон шокира всички", споделя Ники Уокър.

Жената допълва, че все още не е намерила "откраднатите" пари, но се надява някой от съседите да я уведоми, ако е попаднал на балона с ценния "товар".

Novini.bg
4191 2

Свързани новини

Евро 2020

Коментари 2

Добави коментар

2021.05.08 | 19:32

2
Много е фина, има фигура като на Тиквата.

2021.05.08 | 18:58

1
Тoвa caмо тъnu американци могат да го направят.

Добави коментар

Водещи новини