Младоженци поканиха гостите си на сватба в чужд имот в САЩ

  • 21 април 2021 20:06

  • 2534
  • 1
Младоженци поканиха гостите си на сватба в чужд имот в САЩ
© Pixabay

Кортни Уилсън и Шенита Джоунс поканили роднини и приятели на сватба в своя "мечтан дом и имот" - на церемония в събота и на обяд в неделя. Имало обаче един проблем - те не били собственици на къщата и нямали разрешение да се женят там, съобщи Асошиейтед прес.

Имотът в предградие на Форт Лодърдейл разполага с всичко - писта за боулинг, басейн с водопад, джакузи, тенис кортове, беседка и 240-метров бар. Според Уилсън Божията воля била двойката да се ожени точно там, предава БТА.

Но собственикът на имота Нейтън Финкъл не подозирал за този план и не бил разрешил венчавката да е в дома му. Той бил поразен, когато Уилсън се появил в събота сутрин, за да подготви венчавката и незабавно позвънил в полицията. Той съобщил, че непознати влизат в имота му, тормозят го ,звънят му. "Казват, че ще ще женят тук и това било Божие послание. Не зная какво се случва. Искам само да спре", каза той на диспечера.

Двама полицаи се отзовали на сигнала и разпоредили на Уилсън да си ходи. Той не оказал съпротива, тръгнал си и срещу него не са повдигнати обвинения.

Финкъл от две години се опитвал да продаде имота си, обявен при цена от пет милиона долара. Преди няколко месеца Уилсън бил на оглед, представяйки се за потенциален купувач. Няколко месеца по-късно Уилсън попитал Финкъл дали може да организира сватбата си в имението, но собственикът отказал.

Последвайте канала на

Novini.bg
2534 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Росен

2021.04.21 | 22:02

1
Е и. Аз какво да направя?

Добави коментар

Водещи новини