Илон Мъск вече официално е „технокрал“

  • 15 март 2021 16:13

  • 1026
  • 2
Илон Мъск вече официално е „технокрал“
© Getty Images

Главният изпълнителен директор на американския производител на електромобилите Tesla Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, е преименувал своето звание и сега ще се нарича официално Technoking („технокрал“). Това е посочено на уебсайта на Американската комисия за ценни книжа и борси (SEC), пише DarikNews.

Главният финансов директор Зак Къркхорн промени званието си на Master of Coin (магистър на монетите) от „Песен за огън и лед“ по Джордж Р. Р. Мартин и сериала „Игра на тронове“.

„От 15 март 2021 г. званията на Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, и Зак Къркхорн са променени съответно на „Технокрал“ на „Тесла и „Магистър на монети“, се казва на уебсайта на комисията.

Там се уточнява, че Мъск и Къркхорн ще запазят сегашните си позиции.

Novini.bg
1026 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.03.15 | 16:50

2
Лигльовци и педали, затова барабите и китайците процъфтяват.
Stamatis

2021.03.15 | 16:38

1
DJ Scooter едно време "Технокрал", този е измамник отвисока класа и ще завлече много хора, които по-късно ще се питат, както за брокерските къщи от Wallstreet, 2009 г. които завлякоха милиони с милиарди!

Добави коментар

Водещи новини