Ето това са най-лошите подаръци за Свети Валентин

  • 12 февруари 2021 11:18

  • 3219
  • 1
Ето това са най-лошите подаръци за Свети Валентин
© Pixabay

Само два дни делят влюбените от празника Свети Валентин. Ако все още има романтично настроени двойки, които не са решили с какво да зарадват половинките си, експерти разкриват какви грешки не бива да се допускат в избора на подаръци, пише в. "Дейли стар".

 

За мнозина романтичните жестове са важна част от Деня на влюбените. Понякога обаче се оказва трудно да се намери точният подарък, с който да бъде впечатлена значимата половинка. Независимо дали влюбените са заедно отскоро или се радват на дългогодишна връзка, подаръците са чудесен начин да се засвидетелстват привързаността и благодарността към партньора, предава БТА.

Най-подходящите подаръци за Свети Валентин

Желанието да се изрази признателност обаче бързо може да премине в спор, ако подаръкът не бъде оценен подобаващо.

 

За да не бъде помрачен празникът, експерти от Веритас Гифтс разкриват кои са най-неподходящите подаръци за Свети Валентин:

 

Парфюми на знаменитости

 

Парфюмите на знаменитости често се предлагат на разпродажба в специализираните магазини, но според експертите е по-добре желаещите да направят подарък да не се изкушават да ги купуват. Причината е, че на тези аромати обикновено им липсват наситеността и очарованието на класическите марки.

 

Домакински уреди

 

Освен ако не знаете, че половинката ви "гори" от желания да получи лъскав нов тостер или чайник, е по-добре преди празника на влюбените да стоите далече от домакинските уреди. Мнението на експертите е, че подаръците за Свети Валентин трябва да са обмислени и подбрани с чувство, а не практични.

"Не купувайте домакински уреди, особено ако вие ще ги използвате повече от половинката си, за която уж са предназначени", предупреждават от Веритас Гифтс.

Евтин шоколад

 

Шоколадът е класически подарък за Свети Валентин, но изборът на евтин вариант е лоша идея, особено ако е закупен от близкия супермаркет.

Бижутер създаде пръстен, вдъхновен от бонбон

Новаторски бижута

 

Бижуто е отличен подарък за Деня на влюбените, но ако избиращият го не знае на какъв стил да заложи, лесно може да допусне грешка. Експертите препоръчват да се залага на класически бижута.

 

"Около Свети Валентин магазините изобилстват от тематични подаръци. Опитайте се обаче да не попаднете в капана на закупуването на пръстен с огромно сърчице или колие с надпис, прокламиращо любовта ви. Вероятността подобно бижу да изчезне незабавно след празника е голяма", гласи експертното мнение.

 

Цветя в последната минута

 

Цветята също са "добре дошъл" подарък за Деня на влюбените. Експертите напомнят, че те трябва да са свежи и старателно подбрани. Грабнатите в последния момент от някой супермаркет букети не са удачен избор, тъй като обикновено не са толкова свежи и увяхват бързо.

 

Pixabay

 

Важно е също така цветята да съобразени с вкуса на половинката.

 

Евтини дреболии

 

Всевъзможните дреболии, предлагани за Свети Валентин може и да са забавни, но със сигурност след празника ще бъдат захвърлени на дъното на някое чекмедже.

 

Съветът на експертите отново е да се залага на добре обмислени подаръци, вместо на мечета, тематични чаши и друго подобни дреболии.

Pixabay

Членска карта за фитнес

 

Закупуването на членска карта за фитнес може и да изглежда добра идея, но обикновено е твърде рискова.

 

"Денят на влюбените е за да накарате партньорите си да се чувстват обичани и желани. Картата за фитнес обаче често се възприема като обиден подарък, особено ако половинката се оплаква от теглото или диетата си. Вместо да им намеквате, че имат нужда да се поизпотят във фитнеса, е по-добре да приготвите здравословна празнична вечеря, на която да се насладите заедно", съветват от Веритас Гифтс.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3219 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ку.рю

2021.02.12 | 17:03

1
Бе купи ѝ дилдо... Или може латексов костюм с камшик... Кой какво го влече...

Добави коментар

Водещи новини