След раздялата с приятелката си Бен Афлек предпочита да остане сам

  • 25 януари 2021 20:04

  • 1305
  • 3
След раздялата с приятелката си Бен Афлек предпочита да остане сам
© Getty Images

Актьорът и режисьор Бен Афлек е готов да остане сам в близко бъдеще, след като се раздели с приятелката си Ана де Армас, пише в. "Дейли мейл".

Двукратният носител на награда "Оскар" скъса с актрисата миналата седмица. Твърди се, че двамата са прекратили аферата си в телефонен разговор, предава БТА. 

"Бен приема, че ще му е по-добре за известно време да бъде сам. Освен ако не стане чудо и Ана не се върне с молба да опитат отново", каза източник, близък до актьора пред британския в."Мирър".

Бен Афлек се раздели с приятелката си

Афлек искал да постави себе си и децата си на преден план пред евентуални бъдещи връзки и приятелите му вече се шегували с него, че е дал обет за безбрачие. Предстои да се разбере дали Бен може да остане сам за дълго време, отбелязва източникът.

Приятелите на Бен Афлек също така го съветвали да работи върху себе си и да престане да се впуска в интензивни връзки, които се разпадат след "медения месец".

Афлек и 32-годишната кубинска актриса се срещнаха през ноември 2019 г. в Ню Орлиънс, като за последен път бяха заснети заедно в Санта Моника на 28 ноември миналата година.

Двамата ще трябва да се съберат за промоция на ролите си в трилъра "Дълбока вода" на Ейдриън Лайн, заснет през 2019 г., който трябва да излезе на екран през август тази година.

Трикратният носител на "Златен глобус" има три деца от брака си с актрисата Дженифър Гарнър, с която се разведоха през 2018 г. Дъщерите им Серафина и Вайълет са съответно на 12 години и 15 години, а синът им Самюъл ще празнува девети рожден ден на 27 февруари.

Последвайте канала на

Novini.bg
1305 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Поне той ...

2021.01.26 | 12:07

3
... никога няма да остане сам, тъй като бутилката с водка (която обича със сигурност повече и от децата си) е винаги и навсякъде с него!!!

2021.01.26 | 08:45

2
сега ще кара на чикии
Той

2021.01.26 | 04:16

1
Да си вземе азиатка за жена. Супер съпруги са.

Добави коментар

Водещи новини