Хитлер друсал кокаин редовно

  • 04 май 2012 16:23

  • 2844
  • 3
Хитлер друсал кокаин редовно
©

Нацисткият лидер Адолф Хитлер употребявал кокаин редовно, разкриха разсекретени медицински документи.

Покойният райхсканцлер използвал белия прах, за да облекчава своите синуси и гърло, гласят скандалните документи. Той освен това страдал от редица други болестни състояния, в това число от непрестанни чревни газове.

Подробности за здравословното състояние на диктатора могат да се открият в медицинския му картон, с който американската армия се сдобила от личните му лекари. Документите, както и няколко рентгенови снимки на черепа му, ще се продадат на онлайн търг от Алекзандър Хисторикал Окшънс.

Последвайте канала на

2844 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
^

2012.05.10 | 17:58

3
zhiv e toi zhiv e v sarcata na milioni
chifutoeba4

2012.05.06 | 13:42

2
Хахаха, смешни сте чифути. Вчера пишете че е бил неграмотен днес шмъркал здраво, а утре ще го изкарате че бил и сляп и глух и даже не знаел какво прави. Вече и децата знаят колко е бил прав човека, ако беше успял сега щяхме да имаме една по-цивилизована и просперираща планета / за интелигентните и мислещи хора не за търтеите-пиявици евреите и циганите/ а сега с вашия чифутско-цигански „нов световен ред” еба майката на всичко светло и проспериращо /освен вашите банки естествено/ В ада да гниете мърши еврейски
благослов

2012.05.04 | 20:14

1
....дано да те НАДРУСА рогатия,автор(к)е! А с този език(за писане) нали се досещаш какво ти пожелавам да правиш най-добре?!

Добави коментар

Водещи новини