Канадка изведе гаджето си на каишка, за да заобиколи локдауна

Канадка беше глобена от полицията, след като се опита да заобиколи забраната за излизане по време на локдауна, като изведе приятеля си на кучешки повод, пише Монитор, цитирайки в. "Трибюн".

Случката се разиграла в град Шербрук в провинция Квебек. В Канада беше въведен 4-седмичен локдаун. Той налагаше гражданите да си стоят по домовете от 8 ч. вечерта до 5 ч. сутринта. Изключения се допускаха само за хората от жизненоважните служби, отиващи на работа и за тези, които трябва да изведат кучетата си на разходка.

Глобиха гръцки тийнейджъри за „корона парти“

Една жена се изхитрила и искала да се включи в категорията на разхождащите шаровци. Но тъй като си нямала куче, вързала на повод своя приятел в събота вечерта.

Но двойката била спряна на ул. "Кинг стрийт" в град Шербрук, а дамата била глобена. Тя обяснила, че си разхождала кучето, но блюстителите на реда не се хванали на номера й.

Нарушителката отказала да плати глобата и заявила, че ще си направи колекция от фишовете. А глобата за повторно нарушение на карантината може да достигне 6000 долара, уточнява изданието.

Англичанин се отби в дома на приятел за чай, глобиха го

Коментари

  1. 2021.01.12 | 17:18
    Българските мишки в българското консулството в гр. Отава сте страшно жалки, защо се надувате ? на какви се правите ?
  2. 2021.01.12 | 17:16
    също така различните породи кучета в различни дни . Вирусът прави разлика межсу булонка , пудел и пинчер. Хора как търпите ? Не виждате ли , че целта е унищожение на средната класа и връщане към средновеконието?
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет